17.07.2018

Boulenytt

Ny Tisdagsserie dagtid.
Tisdagsserien
 kommer till hösten spelas dagtid. Tanken är att vi spelar två matcher/omgång med avbrott för fika och att vi börjar den 2 oktober kl 10.00 . Ni som vill vara med anmäler till oss senast den 5 september. Vi behöver få ihop minst 20 lag för att serien skall bli av.

 

MÅNDAGSTRÄNING: Nu och till att höstsäsongen startar i oktober är vi hos Hans-Olof o Lena Nilsson i Dalby och tränar. Nya och gamla spelare är välkomna på måndagar 17.00-19.00. Vi lottar lag och spelar 2 matcher/kväll. Hans-Olof Nilsson i Dalby håller i måndagsträningen och han kan svara på dina frågor om bouleregler.
Pris: 10 kronor. Vill ni skänka mer går det också bra! Ingen anmälan.( Avgiften skänkes till Barncancerfonden)

 

26.03.2018

Thomas o Kenneth slutspelsegrade i Tjusby.

Ingen kunde stoppa Thomas Eneman och Kenneth Svanborg från att ta sin fjärde inteckning i Ölands Boulehalls Vandringspris vid slutspelsomgången i Tjusby lördagen den 24 mars. Detta slutspel avgjordes i en monrad om fem matcher. Start klockan nio på förmiddagen och det skulle ta till klockan tre på eftermiddagen innan det hela var avgjort. Lag Sibyl o Lasse började starkt och det såg äntligen ut att bli deras slutspel efter många försök sedan starten 2008. Nu tog det stopp i fjärde matchen när man mötte omöjliga lag Thomas o Kenneth som gick obesegrade genom detta slutspel. Med bara en förlust kom lag Kroken med Jonny Nilsson och Kenneth Nilsson i laget på en andraplats och Barbro och Kenneth Andersson i lag Barbro o Kenneth på en tredjeplats. Mattias Carlsson och Lars Karlsson i lag ICA Klinta kom fyra med bara en förlust i bagaget men med sämst kvot av de tre som bara förlorade en match. Nu går boulebanorna i Tjusby i sommaride för att sedan vakna upp till hösten igen för en ny spännande boulesäsong 2018-2019. Missa nu inte den viktiga sommarträningen på alla Ölands fina utomhusboulebanor för att komma i form till seriestarten i Tjusby i slutet av september.

26.03.2018

UPA:s härliga serieseger.

Skam den som ger sig. Efter många år på boulebanan så var det äntligen Ulf Danelös och Anders Lundqvists tur att stå som seriesegrare i en av Ölands Boulehalls bouleserier. Har dominerat Torsdagsserien sedan omgång 5 i höstas och var klar seriesegrare innan sista omgången den 22 mars. Tur var väl det eftersom man förlorade alla sina tre matcher i sista omgång samtidigt som serietvåan lag Lindbytvätten vann alla sina. Johan Standert och Kenneth Andersson kunde förlorat två matcher och ändå säkrat andraplatsen före Håkan Jansson och Stig Forsberg i lag JanFors som tack vare en stark avslutning tog hand om tredjeplatsen i denna avslutande serieomgång av seriespelet 2017-2018 i Tjusby.

26.03.2018

ICA Källa mästare i Onsdagsserien i boule.

För fjärde året i rad står ICA Källa som seriesegrare och nu i Onsdagsserien. Björn Fjellström och Ola Johansson fick ge sig i absolut sista matchen mot ett taggat lag Högby men var redan klara seriesegrare innan den matchen.  Tack vare den segern så kunde Robin och Pelle Nilsson i lag Högby hålla undan för ett jagande Team Tjusby som med samma poäng men med sämre kvot, hamnade på en tredjeplats. I Team Tjusby spelar Christer Blockås och Sievert Johansson, båda hemmahörande i Tjusby och grannar.

26.03.2018

Thomas o Kenneth tog hem Tisdagsserien i boule

Sista omgången är nu avgjord och lag Thomas o Kenneth står åter som segrare i denna bouleserie, som till hösten när boulesäsongen startar igen, byter skepnad till en serie dagtid. Thomas Eneman och Kenneth Svanborg har stått som seriesegrare fyra av de fem säsonger som de deltagit i sedan intåget 2012. Blev tvåa efter lag ICA Källa säsongen 2015-2016 och säsongen 2016-2017 tog de time-out. I år tillbaka starkare än någonsin och vinner överlägset med sex poäng före tvåan lag Evelina o Sievert med Evelina Johansson och Sievert Johansson i laget och Sten Hilton och Anderz Tillborg i lag Hill & nån Till som kom på en tredjeplats. Lag Barbro o Kenneth hamnade på samma poäng men precis utanför prispallen på grund av lite sämre kvot. Åtta lag från denna serie går vidare till slutspel som avgörs lördagen den 24 mars.


Boka Boulehallen

Ring och boka tid.

Boulehallen : 070-2542631
Lisbeth o Sievert :
0485/564195, 070-5574195.

Öppettider

Stängt för säsongen. Öppnar åter i mitten av september.


 

 

 

Priser

Boulebana vardagar:
50 kr/person

Boulebana seriespel:
50 kr/person

Hyr hela Boulehallen för ditt event:
2500 kr