Boulenytt

Torsdagsträning i Dalby med början den 25 april kl 18.00.
Läs mer →

Nya Conditoriet tog hem slutspelet i boule i Tjusby.

Trots bebis i familjen och nattarbete i bageriet lyckades Klara Johansson och Erik Malmborg gå obesegrade genom hela slutspelet i Tjusby denna kyliga lördag i april. Tack vare moster Evelina som tog hand om sönerna Tino och lilla Ali, kunde mamma Klara och pappa Erik infinna sig i boulehallen klockan tio, beredda att spela fem tuffa monrad-matcher. I förhandssnacket handlade det om tre lag, Thomas o Kenneth som vunnit fyra slutspel, Högby som verkligen utvecklat både det taktiska och det tekniska spelet i år och givetvis ICA Källa som ganska överlägset vann serien för andra året i rad trots att Björn Fjellström inte varit med vid ett flertal tillfällen. Kan inte förstå att ett VM i skidor kan vara viktigare än en seriematch på boulebanan i Tjusby. Har man nu en reserv som Kjell ”Eriksbergarn” Eriksson, och det har Björn, så behöver man inte vara orolig. Nog trodde väl de flesta att det nu var dags för ICA Källa som sett oerhört starka hela säsongen, att ta hem sitt första slutspel men tyvärr, slutspelsfrossan infann sig direkt. Det blev två förluster men en femteplats till slut i alla fall. Lag Högby tappade sin enda poäng mot lag Thomas o Kenneth och slutade tvåa efter superstarka lag Nya Conditoriet som inte darrade på klothanden när man i en helt avgörande match mötte fruktade lag Thomas o Kenneth. Svåra Bana 1 in till höger med både lutning och hårda och mjuka partier, passade tydligen Klara och Erik bäst som övertygande besegrade lag Thomas o Kenneth med ”klara” 13-4. Detta var Erik Malmborgs andra slutspelsseger. 2017 tog han hem slutspelet tillsammans med Ulf Palmgren i lag Nya Conditoriet Herr i en stenhård finalmatch mot lag UPA. Lag Zeta med bröderna Peter och Michael Johansson i laget kom trea i detta slutspel men kunde ha blivit bättre placerad om inte Birgitta och Stefan Lander i lag Landers straffat dem med 13-6 i omgång två. Nu går Boulehallen i Tjusby i ide över sommaren och framöver är det spel ute i Dalby som gäller. Torsdagar sedvanlig träningstäv
Läs mer →

ICA Källa seriesegrade igen

Stort GRATTIS till Ola och Björn i lag ICA Källa som nu har har två seriesegrar i både Tisdagsserien, Onsdagsserien och Torsdagsserien. Började säsongen 2012-2013 med en andraplats i Torsdagsserien men sedan idel segrar för dessa två härliga herrar. Andraplatsen knep Thomas o Kenneth trots en knackig seriestart i höstas. På tredje plats kom Högby med bröderna Robin o Pelle Nilsson i laget.
Läs mer →

Grattis UPA till seriesegern!!

Ulf Danelö och Anders Lundqvist i lag UPA har nu ointagliga 34 poäng, 5 poäng före lag DreamTeam och lag Kjell o Willy med endast 4 poäng kvar att spela om. STORT GRATTIS till lag UPA!
Läs mer →

Bouleslutspelet i Tjusby närmar sig.

Halva vårsäsongen är nu avklarad och det gäller nu för lagen att positionera sig inför stundande slutspel lördagen den 13 april. Fjorton lag från Onsdagsserien och tolv lag från Torsdagsserien är det som kommer att kämpa om att ta hem slutspelet 2019 och det avgörs i en monrad om fem matcher. I Onsdagsserien är det lag ICA Källa som inte helt oväntat leder tätt följda av lag Thomas o Kenneth, fyrfaldiga slutspelsmästarna som nu går för sin femte. Lag Kroken som snöpligt förlorade den dramatiska slutspelsfinalen 2016 mot lag Å-I Resmo Boule, ligger trea på samma poäng som bröderna Nilsson i lag Högby. Kampen om seriesegern lär stå mellan dessa fyra lag men man vet aldrig förrän sista klotet är kastat.Torsdagsserien innehåller 24 lag och tolv av dessa går vidare till slutspel. Lag UPA leder serien och har gjort så sedan 29 november 2018. Har varit i slutspelsfinal en gång men förlorade då mot lag Nya Conditoriet Herr 2017. Lag Uffe o Rune har inte förlorat en match sedan omstarten efter jul och ligger nu tvåa strax före lag Kjell o Willy som ligger trea. Lag DreamTeam halkade ned till en fjärdeplats efter två svidande förluster denna omgång och en av dessa orsakades av lag MG som är inne i en positiv trend nu och gick från åttonde till en femteplats efter två starka vinster. Omöjligt att sia om utgången i denna mycket jämna serie.
Läs mer →

Boka Boulehallen

Ring och boka tid.

Boulehallen : 070-2542631
Lisbeth o Sievert :
0485/564195, 070-5574195.

Öppettider

Vi har nu stängt och öppnar igen den 18 september.

Höstseriestart:
Onsdagsserien 18 september 2019
Torsdagsserien 19 september 2019

Priser

Boulebana vardagar:
50 kr/person

Boulebana seriespel:
50 kr/person

Hyr hela Boulehallen för ditt event:
2500 kr